© Liseth van Bladel 2017
JdL Bouwadvies
JdL Bouwadvies is een onderdeel van JdL Bouwbedrijf vof te Elshout. Dit bedrijf is in 1999 opgestart door Jos en Lianne de Laat , waarbij Jos ,  die zijn vak geleerd als metselaar en timmerman bij
Over ons is een onderdeel van vof te Elshout. Dit bedrijf is in 1999 opgestart door Jos en Lianne de Laat e houden ook de mogelijkheid open om dit ook thuis af-te-geven in kleur gedrukt. ( Wie schrijft die blijft . ) JdL Bouwadvies is een onderdeel van JdL Bouwbedrijf vof te Elshout. Dit bedrijf is in 1999 opgestart door Jos en Lianne de Laat waarbij Jos de kneepjes van het vak heeft geleerd als metselaar en timmerman bij Lommers Bouwbedrijf te Nieuwkuijk. Jos is later werkzaam geweest als uitvoerder bij de Bonth van Hulten eveneens te Nieuwkuijk. Lianne de Laat verzorgt sinds de oprichting de administratieve werkzaamheden. Jos is in alle facetten van het vak bezig geweest: onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Dit zowel in calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering. Ook  wordt Jos ingeschakeld voor (voor)opleveringen van woningen gebouwd door derden. Jos de Laat weet als geen ander hoe een constructie in elkaar moet zitten en waar mogelijk knelpunten kunnen ontstaan. JdL Bouwadvies geeft bouwkundig adviezen, maakt rapporten op en Jos gaat mee met de (tweede) bezichtiging van een eventueel aan te kopen woning of pand. Eerlijk advies en overleg over wat de mogelijkheden voor een eventuele verbouwing zijn. Dit alles kan in combinatie met toetsing van het bestemmingsplan. Ook een kostenindicatie kan op korte termijn worden gemaakt. JdL Bouwadvies begrijpt dat u in uw enthousiasme de aankoop zo snel mogelijk wil doen. Juridisch gezien bent u verplicht onderzoek te (laten) verrichten. Wij weten als geen ander wat eventuele valkuilen kunnen zijn en wij houden u scherp met onze bevindingen. Door onze ervaring geven wij u adviezen waar u verder mee kunt. Eerlijk advies voor een redelijke prijs en, indien gewenst, een uitgebreide rapportage waarbij de te verwachten kosten op korte termijn en op latere termijn in beeld worden gebracht. JdL Bouwadvies probeert duurzaam te werken, zo mogelijk zonder papierstroom. De uitgewerkte rapportage ontvangt u digitaal maar, indien gewenst, kunt u tegen betaling een papieren versie verkrijgen.
Over ons is een onderdeel van vof te Elshout. Dit bedrijf is in 1999 opgestart door Jos en Lianne de Laat e houden ook de mogelijkheid open om dit ook thuis af-te-geven in kleur gedrukt. ( Wie schrijft die blijft . ) JdL Bouwadvies is een onderdeel van JdL Bouwbedrijf vof te Elshout. Dit bedrijf is in 1999 opgestart door Jos en Lianne de Laat waarbij Jos de kneepjes van het vak heeft geleerd als metselaar en timmerman bij Lommers Bouwbedrijf te Nieuwkuijk. Jos is later werkzaam geweest als uitvoerder bij de Bonth van Hulten eveneens te Nieuwkuijk. Lianne de Laat verzorgt sinds de oprichting de administratieve werkzaamheden. Jos is in alle facetten van het vak bezig geweest: onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Dit zowel in calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering. Ook is wordt Jos ingeschakeld voor (voor)opleveringen van woningen gebouwd door derden. Jos de Laat weet als geen ander hoe een constructie in elkaar moet zitten en waar mogelijk knelpunten kunnen ontstaan. JdL Bouwadvies geeft bouwkundig adviezen, maakt rapporten op en Jos gaat mee met de (tweede) bezichtiging van een eventueel aan te kopen woning of pand. Eerlijk advies en overleg over wat de mogelijkheden voor een eventuele verbouwing zijn. Dit alles kan in combinatie met toetsing van het bestemmingsplan. Ook een kostenindicatie kan op korte termijn worden gemaakt. JdL Bouwadvies begrijpt dat u in uw enthousiasme de aankoop zo snel mogelijk wil doen. Juridisch gezien bent u verplicht onderzoek te (laten) verrichten. Wij weten als geen ander wat eventuele valkuilen kunnen zijn en wij houden u scherp met onze bevindingen. Door onze ervaring geven wij u adviezen waar u verder mee kunt. Eerlijk advies voor een redelijke prijs en, indien gewenst, een uitgebreide rapportage waarbij de te verwachten kosten op korte termijn en op latere termijn in beeld worden gebracht. JdL bouwadvies probeert duurzaam te werken, zo mogelijk zonder papierstroom. De uitgewerkte rapportage ontvangt u digitaal maar, indien gewenst, kunt u tegen betaling een papieren versie verkrijgen.
JdL Bouwadvies
© Liseth van Bladel 2017